Home Actualitate OSS Fighters 6: Main Event, Alex Filip vs Levan Guruli

OSS Fighters 6: Main Event, Alex Filip vs Levan Guruli

by Antonia Mocanu
0 comment

Doar câteva zile ne mai despart de gala OSS Fighters 6 ce va avea loc vineri, 16 iulie în Piațeta Cazino din staţiunea Mamaia. Spectacolul greilor va aduce în prim plan pe lângă 10 meciuri incendiare disputate în fight cardul principal și un main event de excepție. Alex Filip îl va înfrunta pe Levan Guruli.

Emoțiile își vor spune cu siguranța cuvântul în stațiunea Mamaia, atunci când luptătorul Alex Filip va apărea pentru ultima data în fața propriului public, acesta fiind ultimul meci pe care îl va disputa în România.

În Main Eventul galei OSS Fighters 06 se vor înfrunta georgianul Levan Guruli, un luptător de top ce își are rezidența în Grecia și Alex Filip, luptătorul emblemă al Constanței care va disputa ultimul meci din cariera sa în fața propriului public. Levan Guruli este un luptător de top care are o experiență de peste 70 de lupte la cel mai înalt nivel și va avea în fața sa un Alex Filip motivat pentru a face spectacol în ultimul meci chiar în fața propriilor fani.

Alex Filip, luptătorul emblemă al Constanței, rămâne luptătorul cu cea mai mare expunere media din Constanța, acesta reprezentând orașul de la malul mării în țări precum Puerto Rico, China, Japonia, Bulgaria, Elveția.

Organizatorii anunță încă de pe acum faptul că tot în decursul acestui an va fi organizat și One Star Fighters 7 într-o locație exotică, în altă țară.

related posts

Leave a Comment