Home Actualitate One Star Fighters 6, spectacol incendiar

One Star Fighters 6, spectacol incendiar

by Antonia Mocanu
0 comment

Va fi spectacol total la jumătatea lunii iulie în Piațeta Cazino din staţiunea Mamaia, care se va transforma în capitala sportului de contact. 16 iulie este data pe care trebuie să o marcați în calendar deoarece după un an de pauză, din cauza pandemiei generate de COVID-19, Gala One Star Fighters revine la malul mării. Ajunsă la cea de-a șasea ediţie, OSS Fighters  îi aduce în ring cei mai consacraţi luptători din România.

Nume sonore precum Bogdan Stoica, Alex Filip, Amansio Paraschiv , Cristian Ristea și mulți alții se vor confrunta pentru supremație în cele 10 meciuri incendiare disputate în fight cardul principal. De asemenea în under card vor mai fi susținute în alte două confruntări.  

Pe lângă spectacolul din ring cea de-a șasea ediția e OSS Fighters va găzdui în premieră și o luptă pe reguli de arte marțiale mixte.

Emoțiile își vor spune și ele cuvântul în stațiunea Mamaia, vineri, 16 iulie, atunci când luptătorul Alex Filip va apărea pentru ultima data in fața propriului public acesta fiind ultimul meci pe care îl va disputa în România.  

Cei ce doresc să participe la acest eveniment spectaculos își pot achiziționa biletele  de pe Eventim.ro sau la sala Sharks Gym Constanța, prețul unui bilet este de de 60 de lei la scaune și 250 la VIP, în prețul biletulio va intra și costul testului rapid COVID-19, măsură impusă de autorități. De asemenea, menționăm faptul că prezența la astfel de evenimente trebuie făcută cu dovada vaccinări ori testul COVID-19 negativ.

Organizatorii anunță încă de pe acum faptul că tot în decursul acestui an va fi organizat și One Star Fighters 7 într-o locație exotică, în altă țară.

related posts

Leave a Comment