Home Actualitate O nouă tranșă de vaccin Pfizer pentru România

O nouă tranșă de vaccin Pfizer pentru România

by Romanov Alex
0 comment

O nouă tranșă de vaccin produs de Pfizer BioNTech a sosit în România la începutul acestei săptămâni. Este vorba despre peste 200.000 de doze, care vor fi distribuite în toate regiunile țării.

Potrivit Comitetului Național de Coordonare a Vaccinării, peste 200.000 de doze de vaccin produs de Pfizer BioNTech au ajuns în România.

“Pe 22 februarie a sosit în România, pe cale aeriană, cea de a zecea tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech, care constă în 201.240 doze de vaccin. Acestea vor ajunge pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca și Timișoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiții optime de siguranță, în containere speciale, cu gheață carbonică și folie etanșă.”, a anunțat Comitetul Național de Coordonare a Vaccinării

Procesul de vaccinare continuă atât în centrele din București, cât și din țară, dozele fiind distribuite astfel: Centrul Național de Stocare București: 59.670 doze; – Centrul Regional de Depozitare Brașov: 23.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Cluj: 23.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Constanța: 23.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Craiova: 24.570 doze; Centrul Regional de Depozitare Iași: 23.400 doze; Centrul Regional de Depozitare Timișoara: 23.400 doze.

related posts

Leave a Comment