Home Actualitate Numeroase tranzacții la SPIT Constanța, în prima săptămână de lucru

Numeroase tranzacții la SPIT Constanța, în prima săptămână de lucru

by Romanov Alex
0 comment

Încasări record la Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, în prima săptămână a noului an. Întrucât ghișeele instituției au fost închise în perioada Crăciunului și a Anului Nou, foarte mulți constănțeni au efectuat plata impozitelor și a taxelor în această săptămână.

În prima zi de lucru cu publicul în anul 2021, la ghișeele Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța s-au prezentat peste 1.200 de contribuabili.

Încasările din data de 4 ianuarie 2021 sunt în cuantum de aproximativ 889.000 de lei, iar modalitățile de plată pentru care cetățenii au optat au fost extrem de diversificate.

Analizând încasările înregistrate în prima zi lucrătoare a anului trecut, se observă o creștere a acestora cu 35% prin intermediul aplicației E-Commerce și cu 66% a celor efectuate prin aplicația e-Tax Mobile.

Reprezentanții instituției apreciază decizia constănțenilor de a tranzita spre versiunea online a serviciilor și îi încurajează pe contribuabili să utilizeze numeroasele modalități de plată mai simple și rapide în vederea achitării obligațiilor fiscale datorate bugetului local.

sursa foto: SPIT Constanța

related posts

Leave a Comment