Home Actualitate Înființare centru de vaccinare

Înființare centru de vaccinare

by Antonia Mocanu
0 comment

Pavilionul Expozițional va fi unul din centrele de vaccinare anti COVID-19, deoarece Consiliul Județean Constanța s-a întrunit în 6 ianuarie  în ședință extraordinară de îndată. La ședință au fost prezenți un număr de 30 de consilieri județeni, fiind ținută în regim de videoconferință. Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect de hotărâre. Acesta a  făcut referire la darea în folosință gratuită municipiului Constanța, a unor spații aflate în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța, în vederea înființării unui centru de vaccinare împotriva Covid-19.

Spațiile ce urmează a fi date în folosință Municipiului Constanța vor deservi un centru de vaccinare pentru populația de peste 65 de ani și pacienților cu boli cronice. Acest centru va avea o suprafață totală de aproximativ 2.550 de mp și va fi împărțit în 5 săli.

Centrul de vaccinare care va funcționa în cadrul Pavilionul Expozițional Constanța, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum și a normelor Direcției de Sănătate Publică.

CJC anunță faptul că toate cheltuielile aferente funcționării centrului vor fi suportate de către Primăria Municipiului Constanța.

related posts

Leave a Comment