Home Actualitate Neversea revine în 2021 | Primii artiști reconfirmați

Neversea revine în 2021 | Primii artiști reconfirmați

by Romanov Alex
0 comment

În timp ce în Europa, zeci de festivaluri de talie internațională se anulează din cauza pandemiei de Covid-19, în România, organizatorii Neversea anunță deja primul val de artiști care vor performa la ediția de anul acesta. Tyga, Black Eyed Peas, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena Neversea.

Organizatorii lucrează intens pentru desfășurarea celei de-a patra ediții a festivalului în cele mai bune și sigure condiții si speră că vara anului 2021 va readuce festivalul preferat la malul Mării Negre. Între timp, artiștii sunt nerăbdători să revină pe una dintre scenele lor preferate și abia așteaptă reîntâlnirea cu zecile de mii de fani, care, cu siguranță, va fi emoționantă.

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan se numără printre cei care au reconfirmat prezența la festival și sunt nerăbdători să facă senzație pe mainstage. Scenele underground au și ele nume sonore din genurile techno, deep house, dubstep și drum&bass.

Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap îi vor purta pe fani într-o călătorie muzicală unică la scena The Temple, iar The Ark îi va găzdui, printre alții, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX și Malaa. 

Cele patru zile și patru nopți de distracție și libertate vor avea loc în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța, unde pot fi admirate cele mai spectaculoase răsărituri, alături de artiști și DJ-i de top din lume. Organizatorii vor respecta toate deciziile și recomandările autorităților pentru desfășurarea festivalului și vor crea un mediu sigur pentru noi experiențe de neuitat la malul mării. Sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor, locuitorilor orașului Constanța și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului sunt principala datorie și responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracția garantată a festivalului. Fanii pot achiziționa FREEDOM Passports, care le oferă acces la ediția din 2021

Peste 90% dintre fanii care au cumpărat abonamente și bilete pentru ediția din 2020 a festivalului Neversea le-au transformat în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediții Neversea. Cei care nu au încă asigurată intrarea pentru escapada pe Insula Visurilor au acum ocazia să achiziționeze FREEDOM Passports care le va permite accesul la festivalul din acest an. Categoriile și prețurile pentru FREEDOM Passports sunt următoarele:

General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe;

General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe;

VIP, Freedom Passport – 210 euro + taxe

“Suntem încrezători că anul 2021 va fi anul în care vom dansa pe plaja Neversea. Suntem optimiști ca in vara lui 2021ne vom vedea pe plaja din Constanța unde se vad cele mai frumoase rasarituri.”, declară EDI CHEREJI, organizator festival. 

Primăria Constanța a anunțat că va acorda tot sprijinul necesar pentru organizarea festivalului. 

“Suntem pregătiți să sprijinim organizatorii cu tot ce e nevoie. Avem nevoie de astfel de evenimente care să facă din Constanța un centru de atracție.”, declară Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța 

Festivalul Neversea 2021 se va desfășura pe plaja din Constanța în perioada 8-11 iulie. 

sursa foto: europebooking.com

related posts

Leave a Comment