Home Actualitate „Maria Tănase. O Poveste”, ultimul spectacol din 2021

„Maria Tănase. O Poveste”, ultimul spectacol din 2021

by Florentina Lup
0 comment

Teatrul de Stat Constanța (TSC) încheie anul 2021 cu spectacolul „Maria Tănase. O Poveste”. Reprezentaţia se va desfăşura miercuri, 29 decembrie, de la ora 19:00, la Centrul Educativ Multifuncțional pentru Tineret „Jean Constantin”.

Constănţenii au şansa să petreacă clipe minunate alături de talentatele artiste Mirela Pană și Elena Gatcin, care îi vor purta în lumea faimoasei cântărețe de muzică populară Maria Tănase. Intrarea la spectacol este gratuită

„Maria Tănase. O poveste” a avut premiera în 15 mai 2021, iar scenariul și regia sunt semnate de Carmen Lidia Vidu, cea care a obținut în acest an unul dintre Premiile UNITER. Cristina Baciu a realizat proiecțiile multimedia, iar scenografia a fost concepută de Lăcrămioara Dumitrașcu.

Mirela Pană joacă rolul Mariei Tănase și cântă șase dintre vestitele ei cântece, iar pianista Elena Gatcin o acompaniază live. Spectacolul a participat la turnee în Chișinău și București, iar pentru acest rol actrița Mirela Pană a obținut Trofeul „Bacău Fest Monodrame“ 2021.

related posts

Leave a Comment