Home Actualitate Maraton de vaccinare, la Constanța. Tinerii medici dau o mână de ajutor

Maraton de vaccinare, la Constanța. Tinerii medici dau o mână de ajutor

by Antonia Mocanu
0 comment

Un nou maraton de vaccinare are loc în acest weekend la malul mării, în zilele de duminică și luni în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Constanța.

Astfel, duminică, 24 octombrie de la ora 8 dimineața și până luni, 25 octombrie la aceeași oră, constănțenii sunt îndemnați să meargă la centrul amenajat pentru a se putea vaccina.  

Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța dau o mână de ajutor și de această dată și vor fi prezenți pe tot parcursul procesului de imunizare pentru a îi îndruma pe locuitorii de la malul mării și nu numai.

Astfel, persoanele care doresc să se vaccineze, se pot prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă, doar pe baza cărții de identitate.

„Fii și tu parte din mișcare pentru a reveni la normal! Ia parte la mișcarea de revenire la normalitate și VACCINEAZĂ-TE”.

Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța anunță faptul că îi așteaptă pe constănțeni în curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Constanța până vineri, 29 octombrie pentru a se putea imuniza fără programare.

related posts

Leave a Comment