Home Actualitate Latino, alegerea românilor

Latino, alegerea românilor

by Antonia Mocanu
0 comment

Că românii știu să se distreze nu mai este un secret pentru nimeni. Acum însă specialiștii au aflat și că la volan, românilor le place să asculte muzică. Și nu orice muzică. Cea latino conduce detașat în topul preferințelor românilor aflați la volan.

În clasament se mai află muzica rock și cea electro.

Realizatorii studiului susțin că proiectul confirmă încă o dată faptul că muzica și călătoriile cu mașina merg întotdeauna împreună. Startul pentru vot s-a dat în 23 noiembrie, după ce anterior compania care a realizat studiul, a început prezentarea a 8 video-uri diferite, fiecare dintre ele abordând un nou gen muzical. La finalul celor aproape 1.700 de voturi s-a desemnat câștigătorul: stilul Latino.

De altfel un sondaj realizat de specialiștii în domeniu arată că românii sunt  nedespărțiți de muzică atunci când se află la volan. Peste 70 la suta dintre șoferi români ascultă tot timpul muzică în timp ce conduc, în timp doar 8.3% ascultă muzică ocazional. În topul surselor de muzică la volan se află radioul cu 92%.  Clasamentul este completat de telefonul mobil cu 17%, și aplicații muzicale mobile.

Sursa foto: https://www.nationalfm.ro

related posts

Leave a Comment