Home Actualitate Gest șocant, la Cernavodă

Gest șocant, la Cernavodă

by Antonia Mocanu
0 comment

Un jandarm de la Unitatea Specială care păzește Centrala Nucleară de la  Cernavodă s-a împușcat în cap după intrarea în post. S-a dat alarma și-au fost chemate echipele medicale de urgență. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgentă din Constanța, este în comă profundă, iar ancheta a fost preluată de procurorii militari.

Cu 10 minute înainte de ora 8, o împușcătură a răsunat în curtea Reactorului 1 de la Cernavodă. Echipele militare de intervenție au intrat în alertă: inițial s-a crezut că un post de pază fusese atacat. În câteva minute jandarmii au raportat că au gasit un coleg de-al lor împușcat într-o cameră din clădirea Unității 1.

Imediat după ce s-a dat alarma jandarmii au sunat la 112 și au chemat echipajele medicale de urgență. ISU Dobrogea a trimis o ambulanță de la Cernavoda și un elicopter de la Constanța.    

Jandarmul are 43 de ani, este din Ialomița și are un baiat de 16 ani. Divorțase recent, iar colegii se gândesc dacă acesta putea fi un motiv care să-l ducă la gestul suicidal. Subofițerul are o carieră militară solidă: 21 de ani în serviciul militar activ și 3 participări la misiuni internaționale în zone de conflict.

Parchetul Militar a preluat ancheta în acest caz.

Sursa foto: https://economie.hotnews.ro

related posts

Leave a Comment