Home Actualitate George Niculescu, raport de mandat

George Niculescu, raport de mandat

by Antonia Mocanu
0 comment

Nouă luni și jumătate, 30 decembrie 2019 – 15 octombrie 2020. Aceasta este perioada în care George Sergiu Niculescu a fost prefect al județului Constanța. La final de mandat a făcut un bilanț al activităților desfășurate, realizările, situațiile cu care a trebuit să se confrunte el și cabinetul prefectural din pricina pandemiei de Covid-19, dar și proiectele pe care le-a dus la bun sfârșit.

Acesta și-a început discursul vorbind despre situația malului de la Cumpăna pe care împreună cu primarul și autoritățile centrale le-au gestionat. Continuând cu sensul giratoriu din localitatea Lumina, facilitatea introducerii rutelor interne companiei aeriene de stat, acordarea ajutoarelor prin programul POAD.

De asemenea un puncte importante în bilanțul prefectului au fost și repatrierea românilor din Italia, gestionarea alegerile locale, aducerea spitalului modular de campanie pe stadionul Portul, sărbătorile Pascale, carantinarea localității Cuza Vodă, ranfluarea navei Queen Hind, în Portul Midia, inundații, secetă pedologică, lacul Nuntași, purtarea măștii obligatorie și cel mai important sezonul estival și deschiderea anului școlar 2020-2021.  

George Niculescu și-a încheiat mandatul de prefect, iar  în ședința de Guvern din 14 octombrie s-a votat încetarea mandatului temporar al prefectului Constanței, George Sergiu Niculescu, și înlocuirea acestuia cu Silviu Iulian Coșa, directorul adjunct al unității teritoriale locale a ANAF care a și depus jurământul în cursul zilei de 15 octombrie. George Niculescu va candida pentru Senatul României, aflându-se pe poziția a doua pe lista P.N.L. Constanța.

related posts

Leave a Comment