Home Actualitate Gala OSS Fighters revine

Gala OSS Fighters revine

by Antonia Mocanu
0 comment

La începutul acestei săptămâni în cadrul evenimentului OSS Fighters 6 a avut loc conferința oficială de deschidere a celei mai mari gale de K1. Promoteri și totodată organizatori ai evenimentului au dat startul, luni a tot ceea ce înseamnă pentru sportul de contact OSS Fighters 6.

Corina Martin, președinte de onoare RESTO: „Și de această dată un eveniment sportiv de excepție, o gală profesionistă a orașului Constanța pentru care un grup de inițiatori a muncit de la prima ediție și în continuare așa cum vedeți, iată ținem steagul sus al luptelor de contact la Constanța, în stațiunea Mamaia, pe litoral, în România. Îmi doresc să fim cât mai mulți vineri seara, la această gală, așa cum știți că v-am îndemnat întotdeauna. Să ne susținem sportivii Constanței, să îi susținem pe luptătorii Constanței și să susținem un eveniment al Constanței așa cum este gala OSS Fighters ajunsă acum la ediția cu numărul 6”.

Gala sporturilor de contact de nivel mondial OSS Fighters revine la Constanța cu ediția cu numărul 6, vineri de la ora 19 în Piațeta Cazino din Mamaia, acolo unde iubitorii de K1 sunt așteptați să participe la cel mai incendiar eveniment desfășurat la malul mării.

Marius Gheorghe, președinte OSS Fighters: „Așsa cum v-am obișnuit, în fiecare an încercăm să aducem în fața constănțenilor, dar și a turiștilor un eveniment sportiv de calitate așa cum am făcut-o în ultimii 6 ani. Constanța merită evenimente sportive de calitate”.

Lucian Tudose, vicepreședinte OSS Fighters: „De mai bine de nouă ani am contribuit la promovarea acestui sport în orașul nostru și de peste șase ani am creat acest evneiment sportiv pentru Constanța”.

Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța: „Unul dintre țelurile noastre este să fim alături de tot ceea ce înseamnă sport și orice activitate culturală. Primăria municipiului Constanța sprijină sportul de orice natură. Întotdeauna veți găsi în noi un  ajutor și bineînțeles un partener. Orice activitate sportivă pe raza municipiului Constanța este mai mult decât binevenită pentru că sportul înseamnă sănătate în primul rând și nu ar trebui să lipsească din viața nimănui”.

Ajunsă la cea de-a șasea ediţie, OSS Fighters  îi aduce în ring cei mai consacraţi luptători din România. Nume sonore ale kick-boxingului se vor confrunta pentru supremație în cele 10 meciuri incendiare disputate în fight cardul principal.

De asemenea în under-card vor mai fi susținute alte două confruntări și pe lângă spectacolul din ring cea de-a șasea ediția e OSS Fighters va găzdui în premieră și o luptă pe reguli de arte marțiale mixte.

Emoțiile își vor spune și ele cuvântul în stațiunea Mamaia, atunci când, în main eventul galei, luptătorul Alex Filip va apărea pentru ultima data în fața propriului public, acesta fiind ultimul meci pe care îl va disputa în România.   

Alex Filip, promotor OSS Fighters: „Vom începe în under-card cu două meciuri, primul meci în premieră va fi un meci de copii între Mario Andrei și Maradin Eduardo, doi copii extraordinar de talentați care vor face un show incendiar deși au o vârstă foarte mică și anume 14 ani”.

Alex Filip, promotor OSS Fighters: „Este ultimul meci din cariera mea, Levan Goruli este un luptător de top, este campion mondial cu peste 70 de lupte. Nu puteam avea un ultim meci decât de acest nivel.  Vin foarte motivat să câștig pentru că sunt în fața propriului public, sunt în fața propriilor copii de la sala mea și promit că voi face un meci mare, cu inimă de luptător   și eu tind să cred și sunt convins că victoria îmi va aparține”.

O altă veste bună a venit din partea președintelui OSS Fighters, Marius Gheorghe care a menționat faptul că banii pentru fiecare bilet vândut pentru gală vor contribui la antrenamentul și promovarea sportivilor constănțeni.

Continuând seria evenimentelor din cadrul OSS Fighters 6, promoterii au anunțat faptul că în Piațeta Cazino va fi organizat și un punct de vaccinare împotriva COVID-19, chiar lângă scena unde se vor disputa meciurile din gală.

De asemenea, cântarul oficial și sesiunea de autografe vor avea loc în  joi, 15 iulie de la ora 19.  

Așadar nu ratați la acest sfârșit de săptămână cel mai impozant eveniment de K1 de la malul mării.

related posts

Leave a Comment