Home Actualitate OSS Fighters 6, ultimele detalii se pun la punct

OSS Fighters 6, ultimele detalii se pun la punct

by Antonia Mocanu
0 comment

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai incendiar eveniment al acestei veri, Gala OSS Fighters 6, desfășurată vineri,  în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

Astfel, se fac ultimele demersuri pentru regalul artelor marțiale și cea mai intensă gală de K1 din România- OSS Fighters 6. În weekend, Alex Filip, luptătorul emblemă al Constanței, care va disputa ultimul meci din cariera sa in fata propriului public, alături de Corina Martin, partener al evenimentului, au emis toate biletele de avion pentru lista adusă de luptătorul constănțean, a greilor din Olanda, Georgia și Grecia, ce vor lupta in ring cu sportivii români.

Vă reamintim faptul că evenimentul verii în sporturile de contact va avea loc pe data de 16 Iulie în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, unde cei mai buni luptători ai României vor face din nou spectacol în ring. In Main Eventul galei OSS Fighters 06 se vor înfrunta georgianul Levan Guruli, un luptător de top ce își are rezidența in Grecia  și Alex Filip, luptătorul emblemă al Constanței. Alex Filip, rămâne luptătorul cu cea mai mare expunere media din Constanța, acesta reprezentând orașul de la malul mării în țări precum Puerto Rico, China, Japonia, Bulgaria, Eleveția și nu numai.

related posts

Leave a Comment