Home Actualitate Exclusiv Auto face, din nou, echipă cu Salvamarii

Exclusiv Auto face, din nou, echipă cu Salvamarii

by Florentina Lup
0 comment

Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continuă cu incredere şi entuziasm parteneriatul, devenit tradiţie, cu Asociația Naționala a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România,  asigurând mobilitatea echipei de salvamari care deserveşte plajele din Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.

Exclusiv Auto pune la dispozitie salvamarilor pentru toată perioada sezonului estival, legendarul  Mitsubishi L200 – un pick-up 4X4, perfect pentru activităţile specifice de salvare şi monitorizare, de pe tot cuprinsul judeţului Constanţa. Este un alt parteneriat prin care compania oferă un exemplu concret de implicare socială, cu efecte benefice şi imediate.

,,Atunci când un parteneriat depăşeşte 10 ani, putem spune, fără teama de a greşi, că suntem o echipă. Exclusiv Auto Constanţa şi salvamarii care se îngrijesc ca turiştii şi localnicii să aibă o vacanţă fără incidente sunt, fără îndoială, o echipă respectabilă.”, a declarat Camelia Ciciu – Director Marketing & PR Exclusiv Auto.

Mitsubishi L200 va fi predat echipei de salvamari, miercuri, 18 mai, la ora 12 :00, pe plaja Modern Constanţa.

Despre Exclusiv Auto

Este unul dintre cei mai puternici dealeri auto din sud-estul României, reprezentant Mitsibishi Motors şi service autorizat al mărcii japoneze.

Exclusiv Auto este o companie cu peste 15 ani de experienţă pe piaţa auto şi standarde ridicate de calitate în servicii. Dealer şi service autorizat pentru mai multe branduri auto şi furnizor de servicii conexe, rămâne o alegere de top pentru orice potenţial client.

related posts

Leave a Comment