Home Actualitate Divergențe în privința burselor

Divergențe în privința burselor

by Antonia Mocanu
0 comment

În urma ședinței de consiliul local s-au iscat divergențe între primarul municipiului Constanța și elevii constănțeni. Astăzi, cele două părți s-au întâlnit din nou, iar edilul le-a transmis faptul că până la sfârșitul acestei luni elevii vor primi toate bursele. Zilele trecute aleșii locali au respins propunerea lui Vergil Chițac de a acorda doar bursele sociale, iar asociația elevilor a anunțat că dacă proiectul va trece, îi va acționa în instanță pe consilieri.

Sedința de consiliu local s-a desfasurat în sistem electronic. Iar când s-a ajuns la proiectul privind acordarea burselor s-au iscat divergențe între cele două părți. În final proiectul de hotărâre în forma propusă de  edilul orașului, care prevedea acordarea burselor sociale a picat la vot. Vergil Chițac s-a întâlnit din nou cu reprezentanții elevilor și a  dat asigurări că elevii vor primi  bursele.

În Constanța elevii primesc patru tipuri de burse: de studiu 250 de lei, socială 250 de lei, de performanță 1.000 de lei și de merit în valoare de 100 de lei.    

related posts

Leave a Comment