Home Actualitate Tuzla, Rasova și Aliman au ieșit din carantină

Tuzla, Rasova și Aliman au ieșit din carantină

by Antonia Mocanu
0 comment

Tuzla, Rasova și Aliman au ieșit din carantină miercuri dimineață la ora 8, în urma avizului INSP de ridicare a carantinei și în urma scăderii incidenței cazurilor de Covid 19.

În acest moment incidența în ceea ce privește Tuzla este de 3.82 cu 28 noi cazuri în ultimele 14 zile, Rasova are 2.40 incidență și 9 cazuri înregistrare în două săptămâni, iar Aliman a ajuns la incidență 2.87 per mia de locuitori cu 8 noi cazuri în ultimele 14 zile.

Amintim faptul că Tuzla, Aliman și Rasova au intrat în carantină în data de 2 decembrie având următoarele statistici: rata de incidență în Tuzla era de 7,51, cu 55 de cazuri confirmate, la o populație de 7.328 de locuitori. În Rasova, incidența a fost de 6,14, cu 23 de cazuri confirmate, la o populație de 3.746 de locuitori, iar în localitatea Aliman, rata de incidență a ajuns la 6,09, cu 17 cazuri confirmate, la o populație de 2.792 de locuitori.

Măsurile ce au fost aplicate pentru toate cele trei localități au fost aceleași măsuri impuse și pentru toate localitățile carantinate până acum din județul Constanța precum obligativitatea purtării măștii de protecție, circulația persoanelor cu declarație pe proprie răspundere și doar pentru motive justificate și nu numai. 

related posts

Leave a Comment