Home Actualitate Dezbatere publică, la Cumpăna

Dezbatere publică, la Cumpăna

by Antonia Mocanu
0 comment

Dezbatere publică cu cetățenii comunei constănțene Cumpăna. Reprezentanți ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, dar și ai Direcţiei Regionale de Drumuri și Poduri Constanţa, cât și proiectantul au venit din nou la Cumpăna pentru a pune în dezbatere publică din nou două proiecte importante respectiv „Nodul Rutier Cumpăna A4” și „Extindere și modernizare parte carosabilă a DN 39E atât în interiorul, cât și în exteriorul localităţii Cumpăna”.

Septembrie 2021 este termenul pe care societatea care va implementa proiectul „Nod Rutier Cumpăna A4” îl are în vedere pentru finalizarea studiului de fezabilitate. Însă, până acum nu au delimitat 100% perimetrul în care se vor executa lucrările, fapt ce a stârnit controverse în rândul locuitorilor comunei Cumpăna.

Și reprezentanții proiectului „Extindere și modernizare parte carosabilă a DN 39E atât în interiorul, cât și în exteriorul localităţii Cumpăna” au explicat modalitatea în care se vor realiza lucrările.

La începutul lunii august va avea loc o nouă dezbatere publică în legătură cu cele două proiecte, iar până atunci proiectantul trebuie să aibă concret perimetrul în care se vor executa lucrări. 

related posts

Leave a Comment