Home Actualitate Control de amploare la SCJU

Control de amploare la SCJU

by Antonia Mocanu
0 comment

Președintele Consiliului Județean Constanța, a dispus inițierea unui control administrativ la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, ca urmare a situațiilor prezentate în media locală și națională. Imaginile  filmate în urmă cu aproximativ patru luni au fost înregistrate în Secția Medicala 1, a SCJU Constanța. Vorbim despre imaginile în care într-un salon COVID, o pacientă infectată stătea pe jos, pe hol, învelită cu un cearșaf luat de pe pat și niciun cadru medical nu o băga în seamă.

Femeia care stătea pe jos, pe holul, cu un cearsaf pe umeri, a impresionat pe toata lumea. Cel care a filmat-o spune că personalul medical nu a băgat-o în seamă.

Imaginile filmate la Spitalul Județean Constanța care este în subordinea CJC,  au făcut înconjurul internetului. Autoritaile locale s-au seziat și au cerut investigatii pentru a afla vinovații. Acțiunea de control a fost demarată ca suport la intervenția Direcției de Sănătate Publică a Județului Constanța, în vederea verificării actului medical din cadrul secțiilor SCJU.

Alături de DSP, Consiliul Județean Constanța va identifica toate problemele semnalate, scopul fiind eliminarea tuturor neconformităților.

Nu este prima oară când Spitalul Județean Constanța este în centrul atenției publice. În trecut, mai multe anchete administrative au relevat probleme administrative, anchetele fiind pornite de la pacienți care au filmat tot felul de deficiențe.  

related posts

Leave a Comment