Home Actualitate Consultare publică pentru regulamentul de acces în zona peninsulară

Consultare publică pentru regulamentul de acces în zona peninsulară

by Antonia Mocanu
0 comment

Primăria Municipiului Constanța  îi anunță pe locuitorii orașului Constanța faptul că începând de luni, 19 iulie, pe site-ul insituției a fost postat pentru consultare publică „Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța“, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea „De interes public – Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică“ – https://cutt.ly/LmBGsXi.

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 30.07.2021, se pot trimite în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi trimise:  prin poștă, la sediul din Str. Ștefan Mihăileanu, nr. 10, sau electronic, la una din următoarele adrese de e-mail:

servicii.publice@primaria-constanța.ro

parcari@primaria-constanta.ro

sigurantabunuripublice@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea Recomandare la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentul de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța.

related posts

Leave a Comment