Home Actualitate Consultare publică în privința Galeriilor Soveja

Consultare publică în privința Galeriilor Soveja

by Antonia Mocanu
0 comment

Se fac pași importanți pentru Galeriile Soveja, spațiu ce a ajuns în ultimele luni insalubru și plin de gunoaie. Constănțenii vor decide care va fi soarta acestuia, deoarece RAEDPP a creat un chestionar prin care le cere părerea locuitorilor de la malul mării în privința destinului galeriilor.

Zilele trecute au fost finalizate documentaţia cadastrală şi intabularea, fiind depusă totodată cererea pentru emiterea certificatului de urbanism, în vederea desființării structurii.

Pentru a-i consulta pe toți cei interesați, RAEDPP a creat un chestionar online, care poate fi completat accesând site-ul www.raedpp-constanta.ro . De asemenea, exemplare tipărite ale chestionarului pot fi solicitate de către orice cetățean interesat, la sediul Regiei din b-dul Tomis nr. 101, etaj 1 – Registratură.

În prezent spațiile clădirii sunt insalubre, RAEDPP Constanța aflându-se în imposibilitatea de a încheia contracte pentru desfășurarea de activități economice din cauza stadiului avansat de deteriorare în care se află. Regia a procedat în luna august 2021 la protejarea cu mesh-uri perimetrale a imobilului, după ce în septembrie 2020, contractele de asociere încheiate de Regie cu agenții economici care își desfășurau activitatea în incintă au încetat prin ajungere la termen.

În urma rezultatelor chestionarului, RAEDPP Constanța va propune Autorității tutelare lansarea în dezbatere publică a unui proiect prin care se va realiza cea mai bună investiție pentru comunitate, care să poată duce la creșterea calității vieții locuitorilor din cartierele învecinate.

related posts

Leave a Comment