Home Actualitate Campaniile de sterilizare gratuită a câinilor vor continua la Constanţa

Campaniile de sterilizare gratuită a câinilor vor continua la Constanţa

by Florentina Lup
0 comment

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și președintele Asociației Animal Society, AncaTomescu, au semnat actul adițional care presupune continuarea proiectului ,,Efort comun pentru un viitor mai bun”, pentru încă 3 ani.

„Prelungirea colaborării cu Animal Society a fost gândită cu accent pe implicarea comunități pentru a dezvolta un sistem uman și durabil de gestionare a populației de câini din Constanța. Pentru a fi eficientă și pentru a avea impact acțiunile derulate este nevoie ca această colaborare să continue, este nevoie de implicarea noastră, a tuturor, și în acest fel vom reuși să avem grijă de animalele fără stăpân ale Constanței.”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun” presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună, precum și derularea mai multor programe de informare adresate locuitorilor orașului Constanţa.

Până acum, au fost desfăşurate două campanii de sterilizări ,,în masă” și se fac pregătiri pentru a treia, care va avea loc, probabil, pe la sfârșitul toamnei sau chiar începutul iernii.

related posts

Leave a Comment