Home Actualitate Au început lucrările la Sala Polivalentă din Constanța

Au început lucrările la Sala Polivalentă din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Constănțenii vor avea sala polivalentă. Acest lucru este deja o certitudine deoarece au început deja lucrările în zona Badea Cârțan. Echipele de constructori au intrat cu utilajele pe teren pentru pregătirea suprafeței pe care va fi amplasată noua sală de sport ce va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri.

Sala Polivalentă din Constanța, amenajată în zona Badea Cârțan, este un proiect de aproximativ 68 de milioane de lei, din bugetul Companiei Naționale de Investiții. Noua sală de sport va avea o capacitate de 5.000 de locuri, dintre care aproximativ 100 de locuri pentru persoanele cu dizabilități, 100 locuri pentru presă, 150 locuri VIP.

 Astfel Sala Polivalentă de la Badea Cârțan va beneficia de o sală de competiții care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel național, dar și de nivel european și mondial.

Totodată proiectul noii săli polivalente include și spații dedicate sportivilor, precum sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale, spații dedicate presei, studiouri pentru transmisii radio-tv, spații dedicate publicului reprezentând cafenele, alimentație publică, grupuri sanitare, dar și spații administrative și de agrement.

Noua sală polivalentă va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.

related posts

Leave a Comment