Home Actualitate Atenție șoferi!

Atenție șoferi!

by Antonia Mocanu
0 comment

Se institutie restricții de trafic  pe două artere rutiere din municipiul Constanța.  Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite joi, 15 iulie, circulația pe strada Petru Vulcan, între bulevardul Mamaia și strada Chiliei.

De asemenea, traficul rutier va fi restricționat total, în intervalul orar 08:00-17:00 pentru ca lucrările de asfaltare să se desfășoare în condiții optime. Zona carosabilă decopertată va fi recondiționată cu asfalt.

Tot joi, se vor executa lucrări de reabilitare a carosabilului pe strada Interioară 2 din zona Halta Traian. Intervențiile vor avea loc cu restricții parțiale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-17:00.

Se face apel la conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.

related posts

Leave a Comment