Home Actualitate Americanii vor investi în județul Constanța

Americanii vor investi în județul Constanța

by Florentina Lup
0 comment

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a întâlnit cu președintele executiv al Atlantic Council, generalul James L. Jones Jr, consilier pe probleme de securitate al fostului președinte american, Barack Obama. Cei doi au discutat despre Planul de Reziliență al județului, consolidarea relațiilor bilaterale româno – americane și oportunitatea derulării unor investiții durabile.

,,Importanța geostrategică a județului Constanța impune ca planul nostru de reziliență să fie dezvoltat împreună cu partenerii strategici. Am agreat ca premisă a planului comun poziționarea importantă a județului nostru, atât pentru investitorii strategici americani, cât și pentru dezvoltarea și implementarea de noi tehnologii de reziliență.

Pe tot parcursul acestui an urmează să desfășurăm atât la Constanța, cât și la Washington, un set de acțiuni menite să întărească poziția geostrategică a județului și să conducă la o dezvoltare economică fără precedent.

Așa cum am afirmat de la început, dezvoltarea județului nostru este prioritatea mandatului meu!”, a declarat Mihai Lupu, preşedintele CJC.

related posts

Leave a Comment