Home Actualitate Alternativă pentru septembrie

Alternativă pentru septembrie

by Antonia Mocanu
0 comment

Pe litoral vara nu se lasă dusă. La Eforie a fost la fel de aglomerat ca la început de iulie. În jur de 100.000 de turiști își petrec încă vacanța în stațiunile de la malul mării. Cei mai mulți lenevesc la soare și se bălăcesc în mare, căci o să îi cam ducă dorul vreun an. Alții însă încearcă experiențe noi, precum plimbările în larg cu ambarcațiunile de viteză.

Cine a zis că în septembrie nu se poate face baie în mare ? E-o vreme excelentă pe litoral, iar apa mării încă nu s-a răcit. De vreme și de mare profită încă zeci de mii de turiști, cei mai mulți aflați în stațiunea Eforie. Sunt turiști care nu au putut să își ia concediu în altă perioadă a anului, însă acum nu regretă alegerea făcută. Alții vin de ani de zile în septembrie, tocmai pentru că soarele nu mai arde ca în mijlocul verii și parcă nu mai este nici la fel de mare aglomerația.

Iar dacă unii turiști se mulțumesc doar să se bucure de soare și de mare, pe șezlong , la umbră, alții însă încearcă experiențe noi. Ies în larg cu ambarcațiunile și cu puțin noroc admiră și delfinii din Marea Neagră.

Deși foarte multe terase au tras obloanele, cele care încă funcționează și-au redus prețurile cu până la 50 la sută. Cei care vin doar în weekend la mare se pot caza direct la recepțiile hotelurilor. Și încă un sfat: chiar dacă vara calendaristică s-a încheiat acum câteva zile, vara astronomică ține până pe 22 septembrie așa că temperaturi bune de plajă vor mai fi și de-acum încolo.

related posts

Leave a Comment