Home Actualitate Adrenalină, la malul mării

Adrenalină, la malul mării

by Antonia Mocanu
0 comment

Este cod galben de vânt pe litoral, iar marea este parcă mai supărată ca niciodată. Valurile ating la țărm aproape 2 metri. Sunt însă și ingredientele perfecte pentru împătimiții sporturilor extreme, dependenți de adrenalină, care și-au scos zmeele și au ieșit în larg în înfruntarea mării. Și-au pus costume speciale și nu mai stau la fel de mult ca vara, însă spun că nu puteau rata un astfel de moment.

Nu au fost mai mult de  9 grade, iar vântul a suflat în rafale cu până la 55-60 de kilometri la oră. Așa cum de altfel preconizaseră meteorologii care au și emis o avertizare de cod galben. Asta însă nu i-a împiedicat pe pasionații sporturilor extreme să iasă pe mare.

Dacă mulţi dintre noi abia se urnesc din casă pe o astfel de vreme, ei bine pentru pasionaţii de kite, furtuna este prilej de întâlnire. Aşteaptă vântul cu sufletul la gură pentru a se urca pe placă şi pentru a experimenta senzaţiile tari. Cum însă mercurul a scăzut în termometre și pasionații de kitesurf au fost nevoiți să se conformeze. Așa că au schimbat echipamentul ușor de vară cu unul adaptat pentru sezonul rece. Și nici în apă nu mai stau atât de mult.

Kiterii spun că dacă temperaturile se vor menține pozitive vor putea să iasă pe mare și în luna ianuarie.  

Sursa foto: https://stirileprotv.ro

related posts

Leave a Comment