Home Actualitate Act for Tomorrow te aşteaptă!

Act for Tomorrow te aşteaptă!

by Florentina Lup
0 comment

Asociația Act for Tomorrow, cea care a lansat, alături de Primăria Constanţa, prima campanie din România ,,Schimbă PET-ul cu biletul”, caută voluntari:

,,Ești din Constanța sau împrejurimi și îți dorești ca România să aibă plaje curate, iar colectarea separată a deșeurilor să devină un obicei al cât mai multora dintre noi, chiar și în vacanță? Dacă răspunsul la aceste întrebări este Da, atunci te așteptăm alături de asociația Act for Tomorrow în următoarea perioadă.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a asociaţie.

Voluntarii, vor ajuta la promovarea colectării separate și reciclării deșeurilor, și vor răsplăti comportamentele pozitive ale turiștilor de pe litoral cu multe premii. Campania se va desfășura în fiecare vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 12:00 – 18:00 pe plaje din Constanța, Mamaia, Năvodari și Tuzla.

Fiecare voluntar va primi diurnă pentru activitate, iar toate costurile de transport vor fi decontate. Dacă vrei să te alături campaniei, trebuie doar să dai click aici şi să completezi formularul.

related posts

Leave a Comment