Home Actualitate 220 autovehicule verificate la Constanța

220 autovehicule verificate la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Sfârșit de săptămână plin pentru polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța care au organizat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor auto, care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise. Astfel, polițiștii rutieri au controlat peste 220 de autovehicule, iar în urma verificărilor au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 pentru conducere sub influența alcoolului, 2 pentru depășirea limitei legale de viteză și  6 pentru alte abateri la regimul circulației rutiere, în valoare totală de 5.250 de lei.

Printre persoanele pe care le-au verificat polițiștii rutieri se numără și un bărbat care a fost depistat că a condus un autoturism pe raza localității Pecineaga, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Marea Britanie. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. De asemenea, polițiștii rutieri au depistat și un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cumpăna, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.

Polițiștii rutieri, în urma controalelor realizate în weekend au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere și au constatat 5 infracțiuni la siguranța circulației pe drumurile publice.

related posts

Leave a Comment