Home Actualitate Universitatea „Ovidius” Constanța organizează primul concurs de admitere în cadrul colegiului UOC

Universitatea „Ovidius” Constanța organizează primul concurs de admitere în cadrul colegiului UOC

by Florentina Lup
0 comment

Programele de studii pentru care pot opta tinerii sunt Analist programator și Administrator rețele locale și comunicații, cu o durată de trei semestre. Acestea sunt autorizate  de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), în regim de colegiu tehnic non-universitar. 

Înscrierea cursanților se va desfășura online pe bază de dosar, iar la concurs pot participa și elevii care nu au promovat examenul național de Bacalaureat.  Mai multe detalii privind metodologia de admitere sunt disponibile pe pagina colegiului> http://proinfo.univ-ovidius.ro/colegiu.html.

În anul școlar 2020 – 2021, 10 cursanți care fac parte din grupuri vulnerabile (domiciliul în mediul rural/de etnie romă/netradiționali/CES) vor primi stimulente financiare în valoare de 300 lei pe lună, ca sprijin în frecventarea cursurilor și a sesiunilor de consiliere profesională. 

Programele de studii oferite sunt de tip învățământ terțiar non-universitar, nivel ISCED 5. Mai multe detalii, puteți obţine prin e-mail la adresa: colegiu@univ-ovidius.ro.

related posts

Leave a Comment