Home Diverse Magazin cu de toate, pentru constănțeni

Magazin cu de toate, pentru constănțeni

by Crina Matei
0 comment

Pasionații de shopping au toate motivele să se bucure. La Constanța s-a întors Magazinul cu de toate, chiar la Casa de Cultură a sindicatelor și pe care trebuie neapărat să îl vizitați în aceste zile dacă vreți să fiți în trend cu noile colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru aces sezon.

Veşti bune pentru amatorii de shopping. La Constanța s-a întors Magazinul cu de toate, chiar la Casa de Cultură a sindicatelor, magazin pe care trebuie să îl vizitați în aceste zile deoarece ofertele producătorilor sunt imbatabile. Magazinul de haine, confecții, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie și lenjerii de pat este organizat în condiții de maximă siguranță și respectând toate normele în vigoare, impuse de către autorități.

La această ediţie a Magazinului cu de toate s-au reunit producători și importatori români din întreaga țară. La mare căutare sunt genţile, încălţămintea din piele, hainele din piele sau din blană naturală, lenjeriile de pat din bumbac sau saten.

Pantalonii şi bluzele de in, rochiile cu buline şi diferite printuri rămân la mare căutare şi anul acesta. De asemenea, hainele din denim sunt un must have al sezonului de vară iar producătorii au venit la Constanţa cu multe modele deosebite.

Magazinul este deschis până în 19 iulie și poate fi vizitat între orele 10 și 20.

related posts

Leave a Comment