Home Editorii noștri îți recomandă Fără taxa de înmatriculare la universitate

Fără taxa de înmatriculare la universitate

by Crina Matei
0 comment

Pentru anul 2021-2022, înscrierile la facultățile din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC), în sesiunile iulie și septembrie ale admiterii, vor avea loc online. La înscriere, se va plăti o taxă unică pe facultate, indiferent de numărul de programe de studii pentru care optează candidatul. Totodată, conducerea Universității „Ovidius” intenţionează să elimine taxa de înmatriculare din cadrul procesului de admitere.  

Începând cu noul an universitar s-a luat decizia de a se renunța la două programe de masterat, la propunerea Facultății de Construcții: Inginerie Costieră și Ingineria și Managementul Resurselor de Apă. Acestea sunt singurele modificări ale ofertei educaționale, față de anul anterior.

Ca noutate, au fost demarate procedurile pentru înființarea a două noi programe de licență, în domeniul Inginerie Industrială, forma de învățământ cu frecvență, cu durata studiilor de patru ani, în cadrul Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă: Sisteme de Producție Digitale și Informatică Aplicată în Ingineria Industrială.

related posts

Leave a Comment