Home Editorii noștri îți recomandă Emoțiile simulărilor pentru Bacalaureat! Liceenii au avut astăzi proba la matematică sau istorie

Emoțiile simulărilor pentru Bacalaureat! Liceenii au avut astăzi proba la matematică sau istorie

by PĂUN IONELIA
0 comment

Săptămână plină de emoții pentru elevii de clasa a XII-a și a XIII-a. Aceștia susțin probele pentru simularea examenului de bacalaureat. Obiectivele urmărite prin organizarea simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unei examen real și optimizarea rezultatelor obţinute de aceșta la finalul studiilor gimaziale/liceale. Notele obținute nu se trec în catalog.

În doar câteva luni, absolvenții de liceu vor susține examenul maturității, iar pentru a vedea ce nivel de pregătire au în momentul de față, în instituțiile de învățământ din Constanța se organisează săptămâna aceasta simulări la materiile de examen.

La fel ca în fiecare an, simulările la BAC 2022 se desfășoară respectând aceleași reguli care se aplică și în timpul examenului oficial. Elevii trebuie să știe că probele încep la ora 09:00, acesta fiind momentul în care vor fi distribuite subiectele. Cu toate acestea, accesul elevilor în sala de examen este permis doar până la ora 08:30. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au la dispoziție trei ore. Având în vedere că principalul scop al simulărilor la BAC 2022 este ca elevii să fie cât mai bine pregătiți pentru momentul în care vor susține examenele în vară, rezultatele de la simulări nu vor fi trecute în catalog și nici nu se pot contesta. Notele obținute de fiecare elev în parte la simularea examenului de Bacalaureat 2022 vor fi analizate la clasă. Elevii vor putea discuta cu profesorii pentru a vedea cum își pot îmbunătăți performanțele școlare.

related posts

Leave a Comment