Home Editorii noștri îți recomandă Dinozaurii au aterizat anul acesta pe litoral, la Neptun

Dinozaurii au aterizat anul acesta pe litoral, la Neptun

by Crina Matei
0 comment

Jurasica, singurul parc tematic cu dinozauri pentru copii de pe litoral, şi-a deschis porțile la începutul lunii august în staţiunea Neptun. 40 de dinozauri în mărime naturală își așteaptă vizitatorii, pregătiți să-i introducă într-o lume fabuloasă a supradimensionării. Parcul are o suprafață de peste 15.000 mp și este structurat pe 6 continente –  America, Africa, Asia,  Antarctica, Australia, Europa. Fiecare dinozaur are o poveste aparte pe care vizitatorii vor avea ocazia să o descopere.

Intrarea în parc se face printr-un dom de mari dimensiuni care conduce către aleile șerpuite, continentele și dino-locuitorii lor, zona food și cea de agrement.

Iubitorii de dinozauri pot să-și serbeze aniversarea într-un cadru tematic iar pasionații de povești și filme vor avea ocazia să urmărească proiecții video. Inițiatorii acestui proiect au în plan să organizeze lunar spectacole și concerte dedicate copiilor de toate vârstele.

Zilnic, magicianul Augustin le oferă momente interactive tuturor copiilor care aleg să petreacă o zi în parcul tematic de la Neptun. Nici adulţii nu au fost uitaţi de către organizatori. În fiecare zi sunt organizate concerte dar şi spectacole susţinute de diverse ansambluri de copii.

Pentru vizitatori a fost amenajată şi o parcare iar pentru confortul tuturor traseele din parc sunt prevăzute cu spații de odihnă. Pentru a-și aminti de mega-experiența trăită, copiii pot pleca acasă cu o amintire din magazinul cu suveniruri personalizate.

Prețul unei intrări în parc este de 25 lei pentru copii și 30 lei pentru adulți. Copiii cu vârstă mai mică de 3 ani au gratuitate.

Jurasica este amplasată în stațiunea Neptun, în imediata apropiere a Parcului Aventura, și are un program de funcționare zilnic în intervalul  orar 11:00-24:00. Biletele se pot achiziţiona până la ora 22.30.

related posts

Leave a Comment