Home Administrație publică Continuă distribuirea dezinfectanților în Constanța

Continuă distribuirea dezinfectanților în Constanța

by Crina Matei
0 comment

Peste 4.600 de scări de bloc au primit în ultima perioadă dezinfectanți și covorașe din partea primăriei municipiului Constanța. Totodată reprezentanții asociațiilor de proprietari care nu au primit astfel de materiale sunt sfătuiți să solicite Primăriei, pentru a le primi într-un timp cât mai scurt.

Primăria Municipiului Constanța a distribuit, până în prezent, dezinfectanți – substanță concentrată pe bază de clor și covorașe – pentru 4662 de scări de bloc din oraș.

Dacă mai sunt asociații de proprietari care nu au primit materialele dezinfectante din diverse motive, pot suna, de luni până vineri, la numărul de telefon 0241.484.207, pentru a solicita acest lucru, iar echipele municipalității le vor distribui în scurt timp.

Pot solicita soluție și covoraș și asociațiile de proprietari care nu sunt, deocamdată, constituite sau se află în curs de constituire.

Din dispoziția primarului Decebal Făgădău, Primăria Municipiului Constanța a achiziționat material dezinfectant suficient pentru toate scările de bloc din oraș.

De asemenea, continuă distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc. Până acum, echipele municipalității au distribuit peste 1500 de dispozitive.

sursa foto: google

related posts

Leave a Comment