Home Economic Start la „Rabla pentru electrocasnice”

Start la „Rabla pentru electrocasnice”

by Crina Matei
0 comment

Potrivit Administrației Fondului pentru Mediu, începând de vineri, 4 iunie, de la ora 10:00, se vor putea genera vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete. Valoarea voucherelor este de 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E, de 500 de lei pentru laptopuri și de 300 de lei pentru tablete. Bugetul alocat este de 30 de milioane de lei.

Românii care s-au înscris deja în Programul Rabla pentru Electrocasnice prin crearea unui cont în aplicația găzduită de website-ul Administrației Fondului pentru Mediu (AFM) vor putea participa la a doua etapă inclusiv cei care au fost validați în prima etapă a programului și și-au folosit voucherul pentru achiziția de aparate frigorifice sau/și mașini de spălat vase/rufe.

Pentru achiziția unui laptop sau a unei tablete, se va putea da la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală şi monitor, fie un alt echipament din program, respectiv mașina de spălat vase/rufe, aparat de aer condiționat, frigidere, televizoare sau aspiratoare.

Selecția voucherelor aferente acestei categorii se va putea face până la data de 17.06.2021 ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului disponibil. Menționăm că, în prima etapă a programului, în care au fost generate voucherele pentru frigidere, bugetul alocat a fost epuizat în mai puțin de 24 de ore.

related posts

Leave a Comment