Home Economic O nouă sesiune „Rabla pentru electrocasnice”

O nouă sesiune „Rabla pentru electrocasnice”

by Romanov Alex
0 comment

O nouă sesiune „Rabla pentru electrocasnice” va fi lansată în luna decembrie. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că în ultima lună a anului va fi lansată o nouă sesiune a acestui program, din fondul care a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei.

Cei care doresc să participe la acest program trebuie să știe că înscrierile ar urma să înceapă în ultima săptămână din noiembrie.

„Toate programele pe care le-am lansat anul acesta au fost de succes, au fost derulate în mod corespunzător. Aici aş menţiona programul cel mai important pe care l-am modernizat şi l-am derulat, programul Rabla pentru electrocasnice, un program care continuă anul acesta cu o nouă sesiune de sărbători.

În luna decembrie vom avea o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice din fondul care ne-a rămas la dispoziţie, de 34 de milioane de lei, va finanţa o nouă sesiune, practic în aceleaşi condiţii, de înscriere în program, de creare a contului pentru persoanele care nu au participat în prima sesiune şi de bifare a acelor aparate electrocasnice care sunt de interes pentru cetăţeni.”, a declarat Tanczos Barna, ministrul Mediului

Acesta a mai precizat că în ultima săptămână din noiembrie vor începe, cel mai probabil, înscrierile, iar din luna decembrie voucherele pot fi valorificate în magazine.

Ministrul a menţionat, totodată, că singura modificare faţă de ediţia precedentă va fi la televizoare, acolo unde eficienţa energetică va fi la alt nivel deoarece acesta a fost unul ridicat şi au fost puţine modele care să se încadreze.

related posts

Leave a Comment