Home Diverse Seniorii Constanței, recompensați acasă

Seniorii Constanței, recompensați acasă

by Romanov Alex
0 comment

Bătrânii din Constanța care au împlinit 80, 90 sau 100 de ani, cât și cei care care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie vor fi recompensați de Primăria Constanța. Ținând cont de contextul actual, oamenii vor primi banii cadou acasă, prin mandat poștal.

Sumele puse la dispoziție de municipalitate pentru acești seniori ai Constanței sunt următoarele – 300 de lei pentru seniorii trecuți de 80 de ani, 500 de lei pentru cei de 90 de ani, cu 1.000 de lei pentru cei care au împlinit venerabila vârstă de 100 de ani și 300 de lei pentru cei care au petrecut împreună peste jumătate de secol.

Pentru a intra în posesia sumelor, constănțenii care se încadrează în criteriile amintite trebuie să trimită adresa de e-mail primarie@primaria-constanta.ro următoarele documente:

– cerere tip;

– copie conform cu originalul a certificatului de naștere;

– copie conform cu originalul a cărții de identitate;

– copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Documentelele se pot depune și la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 08.30-16.30, iar în ziua de joi între orele 08.30 – 18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.

Atenție, însă! Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.

sursa foto: Primăria municipiului Constanța

related posts

Leave a Comment