Home Diverse Piață regională, la Medgidia

Piață regională, la Medgidia

by Romanov Alex
0 comment

Medgidia își propune să își recâștige potențialul economic de odinioară. Înființarea unei piețe agroalimentare regionale reprezintă una dintre prioritățile Luminiței Vlădescu, candidatul PSD la Primăria municipiului Medgidia.

”Ceea se vede în spatele meu este oborul Medgidiei, ca să spun așa. Aici, eu și echipa mea ne dorim să construim o piață en-gros, regională, de fructe și legume, iar an de an să organizăm festivaluri. Festivalul mierii, pentru că avem foarte mulți apicultori în Medgidia, festivalul vinului, pentru că suntem recunoscuți ca fiind un producător de vinuri.”, declară LUMINIȚA VLĂDESCU, candidat PSD la Primăria Medgidia

Parteneriatul public-privat ar putea fi un model de succes implementat la Medgidia. Astfel, municipalitatea pune la dispoziție terenul necesar pentru înființarea pieței regionale, în timp ce antreprenorii sunt așteptați să investească în această zonă cu potențial economic.

”Medgidia se află într-o zonă importantă a județului, în mijlocul județului, este nod comunicațional, nod rutier, de cale ferată, avem canalul, fiind la jumătatea dintre Dunăre și mare. O zonă extraordinar de facilă pentru investitorii care doresc să vină, să își desfacă produsele și să cunoască mediul de afaceri din această zonă.”, completează LUMINIȚA VLĂDESCU, candidat PSD la Primăria Medgidia

Noua piață en-gros va fi amenajată și dotată la standarde europene, astfel că producătorii, dar și clienții vor beneficia de cele mai bune condiții.

related posts

Leave a Comment