Home Diverse Peste 13.000 locuri de muncă vacante

Peste 13.000 locuri de muncă vacante

by Romanov Alex
0 comment

Peste 13.000 de locuri de muncă sunt disponibile, la ora actuală, la nivel național. Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe locuri vacante vizează posturi precum muncitor necalificat la montarea pieselor, operator confecționer sau lucrător comercial.

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, la ora actuală, sunt disponibile 13.061 locuri de muncă la nivel naţional.

Cele mai multe locuri de muncă anunţate de angajatori sunt oferite pentru următoarele poziţii: muncitor necalificat la asamblarea şi montarea pieselor (1.044 de locuri de muncă); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (502 locuri de muncă); operator confecţioner industrial îmbrăcaminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice (448 de locuri de muncă); lucrător comercial (487); şofer autocamion/maşină de mare tonaj (376); vânzător (307); agent de securitate (303); manipulant mărfuri (298); operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice (289); muncitor necalificat în industria confecţiilor (264).

Un număr de 817 locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 2.773 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii liceale sau postliceale, iar 3.688 pentru persoanele cu studii profesionale.

Oferta locurilor de muncă vacante la nivel naţional este actualizată, în timp real, pe site-ul ANOFM şi poate fi accesată în secţiunea Locuri de Muncă Vacante.

related posts

Leave a Comment