Home Cultură “Numărătoarea inversă”, proiect online inedit al Teatrului de Stat Constanța

“Numărătoarea inversă”, proiect online inedit al Teatrului de Stat Constanța

by Romanov Alex
0 comment

Încă de la începutul săptămânii trecute, actorii Teatrului de Stat Constanţa oferă publicului constănțean și nu numai, în cadrul proiectului  “Numărătoarea inversă”, câte două surprize zilnice pe pagina de Facebook a instituţiei, marcând astfel fiecare zi ce se scurge către Noul An.

Conceptul îşi are originea în tradiţiile de Crăciun, calendarul de Advent, fiind mai ales pe placul copiilor, care găsesc în fiecare dintre zilele dinaintea Naşterii Domnului câte un mic dar ce anunţă cadourile cele mari, aduse de Moş Crăciun.

Cum ne dorim ca Anul Nou să ne aducă bucurii şi să fie cu mult mai bun decât cel pe care îl lăsăm în urmă, reprezentanții Teatrului de Stat și-au propus să îl prefaţeze astfel, cu surprize zilnice, pregătite de actorii Teatrului de Stat Constanța. Artiştii oferă publicului constănțean, de două ori pe zi, la ora 18:00 şi la ora 18:30, câte o poezie, o fabulă, un monolog, un fragment de proză, un cântec sau chiar o ghicitoare. Alegerea aparţine fiecăruia dintre actori, pentru a păstra autenticitatea legăturii pe care fiecare dintre ei o are cu publicul său şi pe cea a mesajului transmis.

Fiecare dintre filmuleţele postate săptămâna trecută pe pagina Facebook a Teatrului de Stat a avut numeroase vizualizări şi reacţii pozitive, pentru care reprezentanții Teatrului le mulţumesc spectatorilor.

Sursa foto: Teatrul de Stat Constanța

related posts

Leave a Comment