Home Cultură Evenimentele culturale din acest weekend

Evenimentele culturale din acest weekend

by Antonia Mocanu
0 comment

Instituțiile de cultură constănțene propun un weekend plin de evenimente culturale. Pentru Teatrul de Stat, stagiunea 2020 – 2021 continuă sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 19:00, cu „Meciul de comedie – spectacol interactiv de improvizație”, pregătirea improvizatorilor fiind realizată de actorul și regizorul Dragoș Muscalu, iar scenografia fiind semnată de Lăcrămioara Dumitrașcu.

Duminică, 11 octombrie, de la ora 19:00, revin pe scenă „Gaiţele” lui Alexandru Kiriţescu, un spectacol regizat de Lucian Iancu cu Dana Dumitrescu în rol principal. Scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitraşcu, iar coregrafia, de Raimonda Potlog.

Potrivit organizatorilor, pentru a respecta distanţarea impusă cu scopul de a preveni contaminarea, numărul de locuri disponibile la o reprezentaţie este de 70, aşadar este recomandabil să vă procuraţi biletele cât mai repede.

Accesul la spectacole este pe baza de bilete ce pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro, fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (bulevardul Ferdinand, nr. 11).

În ceea ce privește, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” aduce în fața locuitorilor de la malul mării, sâmbătă, 10 octombrie și duminică, 11 octombrie, de la ora 12:00, sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”  ce va găzdui proiecția filmului de animație „Trolii descoperă lumea”. De asemenea, pelicula „Salvați de Crănțănei”va fi prezentată publicului sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 15:00. Totodată și Comedia „Made in Italy” va rula sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 17:30 și duminică, 11 octombrie, de la ora 20:00. Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20:00, cinefilii pot viziona „Un hoț cinstit”, iar  duminică, 11 octombrie, de la ora 15:00, poate fi urmărită producția „Mulan”, în regia lui Niki Caro.

Informațiile legate de programul de vânzarea biletele sunt disponibile pe site-ul oficial http://www.cmeptjc.ro/, pe pagina de Facebook sau direct la casieria centrului, din bulevardul Ferdinand, nr. 56 (fostul Cinema Republica).

Toate reprezentațiile se vor desfășura în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii.

related posts

Leave a Comment