Home Administrație publică S-a încheiat curățenia și în cea de-a doua zonă de intervenție din municipiul Constanța

S-a încheiat curățenia și în cea de-a doua zonă de intervenție din municipiul Constanța

by Romanov Alex
0 comment

S-a încheiat curățenia și în cea de-a doua zonă de intervenție din municipiul Constanța. Echipele Direcției Gestionare Servicii Publice și ale Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța, ale operatorului de salubrizare, ale firmelor care au contract de întreținere a spațiilor verzi, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat au acționat în cartierele Tomis III, Tomis Nord, Badea Cârțan, Anadalchioi.

După trei zile de efort susținut, rezultatele sunt semnificative: 104 tone de deșeuri colectate, peste o tonă de detergent biodegradabil concentrat folosit, 210 metri cubi de apă folosiți pentru spălarea străzilor și a trotuarelor, 56 de terenuri private verificate, 187 de agenți economici verificați, 14 șantiere verificate. De asemenea, au fost aplicate 29 de sancțiuni în valoare de 9300 lei și au fost emise 60 de somații pentru autovehiculele abandonate sau fără stăpân.

Odată cu încheierea acestei etape, acțiunea de ecologizare și igienizare s-a mutat în altă zonă de intervenție: Tomis II, Faleză Nord, Delfinariu, Stadion, astfel încât nicio stradă nicio stradă nu va fi omisă.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment