Home Actualitate Promoția „Regele Mihai I – 100”, ceremonie de absolvire

Promoția „Regele Mihai I – 100”, ceremonie de absolvire

by Antonia Mocanu
0 comment

Onoare, Patrie și Emoție. Așa poate fi descrisă  festivitatea de absolvire a promoției 2021 denumită onorific „Regele Mihai I – 100” a Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”.       

În cadrul ceremoniei, 72 de absolvenți au primit gradul de maistru militar clasa a V-a, iar 21 de absolvenți gradul de agent de poliție. Cei 93 de absolvenți vor fi încadrați în unități din Forțele Navale Române, respectiv în structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru prima dată în istoria școlii, în fruntea promoției s-a regăsit o absolventă școlarizată pentru Ministerul Afacerilor Interne. Iuliana Murariu are doar 22 de ani și este deja agent de poliție de frontieră. A bătut un drum lung de la Botoșani până la Constanța pentru că visul ei dintotdeauna a fost să îmbrace uniforma militară. Familia și prietenii i-au fost mereu alături și au susținut-o.  

La fel ca Iuliana și toți ceilalți absolvenți au fost extrem de emoționați la festivitatea de absolvire și au fost susținuți atât de familie, cât și de prieteni.

Alături de noua promoție de tehnicieni militari de marină, la festivitatea de absolvire au participat reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, comandanți de mari unități și unități din Forțele Navale Române, părinții, rudele și prietenii absolvenților.   

related posts

Leave a Comment