Home Actualitate Urmărire pe străzile Constanței

Urmărire pe străzile Constanței

by Antonia Mocanu
0 comment

Eveniment neașteptat pe străzile Constanței. În cursul nopții trecute, câțiva tineri au fost surprinși pe strada Dezrobirii într-un autovehicul care se deplasa cu viteză redusă și cu portbagajul deschis.

Polițiștii locali constănțeni, au observat autovehiculul care se deplasa pe strada Spiru Haret și au procedat la urmărirea autoturismului. Pe strada Valu lui Traian, au observat faptul că mai multe persoane au coborât din interiorul autovehiculului și au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos.

La vederea forțelor de ordine, persoanele în cauză au urcat în autoturism și au demarat, conducând cu viteză excesivă, abandonând utilajul pe strada menționată.

Polițiștii locali au solicitat sprijin forțelor de ordine din dispozitivul de ordine și siguranță publică constituit la nivelul Poliției municipiului Constanța, continuând urmărirea autoturismului pe străzile  municipiului,  timp în care acesta se deplasa cu viteză și nerespectând somațiile forțelor de ordine.

 În sprijin au sosit echipaje de la secțiile de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, împreună reușindu-se blocarea autovehiculului în trafic pe strada Dezrobirii.

În timpul activităților de urmărire au fost avariate două autospeciale, dintre care una de poliție națională și una de poliție locală, avariile fiind reduse la ambele autoturisme, nefiind înregistrate victime.

Persoanele ocupante au părăsit autoturismul, fugind de la fața locului. Forțele de ordine – polițiști, jandarmi, polițiști locali – au pornit în urmărirea acestora pedestru și au reușit imobilizarea a două dintre persoanele în cauză, dintre care unul fiind conducătorul auto.

Cei doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri. Conducătorul auto a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug-test, rezultatul fiind negativ. În continuare, polițiștii constănțeni desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

related posts

Leave a Comment