Home Actualitate „Stațiunea Tineretului”, luată cu asalt

„Stațiunea Tineretului”, luată cu asalt

by Antonia Mocanu
0 comment

Mamaia, Eforie și Costinești bat record după record zilele acestea. Turiștii care umplu stațiunile au aglomerat și nisipul fierbinte. Șezlongurile se dau la prima oră a dimineții, iar prețurile cresc amețitor. Nimeni nu se aștepta să fie atâta lume pe plajă. În Statiunea Tineretului, Costinești e puhoi de turiști.

Pe Litoral cheful de distracție e mai mare ca niciodată, iar turiștii stau umăr la umăr și pe nisip și în apa mării. Imaginile plajelor aglomerate din Costinești au devenit normalitate de câțiva ani.

E record de turiști pe litoral, și pare că România s-a mutat la mare. Cazarile sunt pe măsura vârfului de sezon și bat record după record, iar plajele abia fac faţă. La Costinești, mai multe familii și-au întins prosoapele până în buza mării. Șezlongurile se dau ca pâinea caldă, indiferent cât costă.

Ultimele zile au adus și nori pe cer și-o briză mai puternică. Valurile au fost mari, iar salvamarii de la Costinești au stat cu ochii pe turiști. La toate foișoarele a fost ridicat un steag galben, care înseamnă „atenție sunt valuri mari”.

Meteorologii au vești bune pentru săptămâna aceasta: va fi cer senin, soare strălucitor și cel puțin 24 de grade Celsius în apa mării. O vreme excelentă de vacanță.  
 

related posts

Leave a Comment