Home Actualitate Spitalul Clinic Județean de Urgență „ Sf. Apostol Andrei” Constanța , la datorie de 1 Mai

Spitalul Clinic Județean de Urgență „ Sf. Apostol Andrei” Constanța , la datorie de 1 Mai

by Antonia Mocanu
0 comment

Spitalul Clinic Județean de Urgență „ Sf. Apostol Andrei” Constanța se află la datorie și de 1 MAI. Activitatea medicală a instituției intraspitalicești nu se modifică iar, medicii, asistentele, infirmierele și tot personalul medical este la datorie 24 de ore din 24 în orice moment.

Astfel, în cadrul Unității Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz spitalizați conform reglementărilor în vigoare, efectuându-se triajul epidemiologic pentru toți pacienții care se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe, indiferent de mijloacele cu care sunt aduși (SAJ, SMURD sau mijloace proprii.

Zona de triaj epidemiologic este situată în afara UPU, în modulele special amenajate în imediata apropiere a Unității Primiri Urgențe, iar cadrele medicale sunt pregătite pentru preluarea unui flux crescut de pacienți, în condiții de maximă siguranță.

Conducerea instituției amintește faptul că personalul medical poartă echipamente de protecţie şi foloseşte produse de dezinfecţie profesionale, avizate de autoritățile competente.

Singurele modificări pentru zilele care urmează, se referă la  cabinetele din cadrul Ambulatoriului de Specialitate care va fi închis pe 1 mai.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța asigură că, în permanență, se iau toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate .

related posts

Leave a Comment