Home Actualitate Autoritățile atenționează

Autoritățile atenționează

by Antonia Mocanu
0 comment

Ziua de 1 Mai care, pe lângă Ziua Internaţională a Muncii, este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri, în acest an nu va avea loc. Astfel de 1 mai cu toții trebuie să abordăm altfel această sărbătoare şi să respectăm distanţarea socială, restricțiile prevăzute de Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

„Păstrați distanțarea socială, evitați aglomerațiile şi nu transformați aceste zile în curse pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.Cu toate ca vremea se arată prietenoasă, de data aceasta, grătarul îl facem acasă, în familie.Vă informăm că accesul este restricționat  în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde. De asemenea, vă reamintim faptul că plajele de pe întreg litoralul Mării Negre vor fi în atenția polițiștilor, întrucât statul pe plajă, sau la pescuit nu reprezintă un motiv justificat de a ieși din casă în această perioadă.”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Forțe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, împreună cu structurile jandarmeriei Inspectoratul Județean de Jandarmi, Gruparea Mobilă Tomis, polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști locali constănțeni şi militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt implicate în supravegherea modului în care se respectă prevederile legale în vigoare și sunt pregătite să intervină prompt acolo unde se constată încălcări ale legii.

related posts

Leave a Comment