Home Actualitate Spectacole de teatru şi cadouri de Paşte pentru copiii Mangaliei

Spectacole de teatru şi cadouri de Paşte pentru copiii Mangaliei

by Romanov Alex
0 comment

Primăria şi Consiliul Local Mangalia organizează, în Săptămâna Mare a Paştelui, un spectacol dedicat special copiilor, care va cuprinde reprezentanţii de teatru muzical şi multe alte surprise. Evenimentul derulat sub genericul „Cutiuţa Muzicală” va avea loc la Casa de Cultură, miercuri, 20 aprilie, începând cu orele 18:00.

Cu aceeaşi ocazie, în foaierul locaţiei culturale, se vor afla animatori şi mascote, care vor întreţine atmosfera şi îi vor îndemna pe cei mici să facă poze la minut, alături de aceştia. Un alt spectacol de teatru pentru copii, intitulat „Povestea Iepuraşului de Paşte”, a avut loc la jumătatea acestei luni, când cei mici au avut prilejul să îl întâlnească pe cel mai înalt magician din lume, Antonio, dar şi pe Leon Magdan, actor şi autor de poveşti şi texte pentru copii.

Ca în fiecare an, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, autorităţile locale au oferit copiilor oraşului aproximativ 4.000 de pachete cadou.

„Special pentru copiii Mangaliei, de Paşte, dar şi de Crăciun pregătim cu drag pachete cu dulciuri pentru că dorim să aducem zâmbete şi bucurie tuturor membrilor din comunitatea locală”, a declarat CRISTIAN RADU, primarul Mangaliei

Pachetele au fost distribuite, înaintea vacanţei, tuturor preşcolarilor şi şcolarilor din instituţiile de învăţământ de la nivelul localităţii.

related posts

Leave a Comment