Home Actualitate Spectacol reprogramat din cauza prognozei meteo nefavorabile

Spectacol reprogramat din cauza prognozei meteo nefavorabile

by Romanov Alex
0 comment

Teatrul de Stat Constanța anunță reprogramarea spectacolului Caramitru – Mălăele – Câte-n lună și în stele, din cauza prognozei meteo nefavorabile pentru această seară.

Astfel, reprezentația se va desfășura duminică, 6 septembrie, de la ora 20.30, la Teatrul de Vară Soveja.

Spectacolul “Caramitru – Mălăele – Câte-n lună și în stele” aduce pe scenă două legende în viață ale teatrului românesc, Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, care, acompaniați de un muzician de excepție, Adrian Naidin se întâlnesc într-un duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin și muzică desăvârșită.

Mereu surprinzător, mereu diferit și mereu de excepție, “Caramitru – Mălăele – Câte-n lună și în stele” este un spectacol de improvizație… „pentru că improvizația este, de fapt, starea de grație a actorului”, cum spune Horațiu Mălăele. Spectacolul este mereu altul, ritmul este diferit, umorul tot mai spumos și ingeniozitatea tot mai evidentă. Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și iscusință, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz efervescent, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Eminescu sau Topârceanu.

Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură și culoare ale violoncelistului Adrian Naidin. Cu vocea sa deosebită și tehnica desăvârșită, Adrian Naidin i-a impresionat întotdeauna pe iubitorii de muzică. Sună ca o întreagă orchestră uneori, iar alteori pictează sau șoptește versuri.

Accesul la spectacol este pe baza de BILETE ce pot fi achiziționate fie online, prin platforma www.mystage.ro , fie de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (Bulevardul Ferdinand Nr. 11).

Sursa foto: Teatrul de Stat Constanța

related posts

Leave a Comment