Home Actualitate Se caută un nume pentru puiul de Alpaca

Se caută un nume pentru puiul de Alpaca

by Antonia Mocanu
0 comment

Provocare inedită pentru iubitorii de animale din Constanța. Puiul de Alpaca născut în urmă cu cinci luni la Microrezervație, își caută un nume. În acest scop, directorul instituției a apelat la inspirația constănțenilor pentru a-i găsit un nume potrivit îndrăgitului animal.

 „Sunt o femelă de Alpaca, am 5 luni și mă cheamă…. Spuneți voi cum ?” , așa sună anunțul din postarea de pe pagina oficială a Microrezervației din Constanța. Astfel, iubitorii de animale de la malul mării sunt încurajați să vină cu idei cât mai inspirate pentru numele puiului femelă de lamă alpaca.

Alpy, Luna, Dulcineea, Paca sau Domino sunt doar câteva din numele propuse până acum de constănțeni pe rețeaua de socializare. Am vrut și noi să diversificăm gama numelor propuse așa că i-am luat la întrebări pe constănțenii care vizitau zilele trecute Microrezervația.

Puiului de lamă alpaca de culoare alb-cafeniu fără nume momentan este cel de-al doilea exemplar al cuplului de lame alpaca născut în Microrezervația de la malul mării. Primul a fost un mascul de culoare brună.  

related posts

Leave a Comment